Taxivervoer

Wij verzorgen (internationaal) taxivervoer op een representatieve wijze. Hierbij stellen wij hoge eisen aan service en kwaliteit.

Gebruikmakend van een modern wagenpark met representatieve taxi-voertuigen zorgen wij voor een hoge mate van comfort onderweg. Chauffeurs zijn, buitenom het rijden, gericht op het verlenen van (extra) service en ondersteuning waar nodig. Hiermee streven wij naar een zo hoog mogelijke tevredenheid van onze opdrachtgevers en cliënten.

Voor meer informatie over ons taxivervoer, kunt u contact opnemen met:

Kay Beerens, coördinator en taxi-coördinator.

info@vzainternational.nl

+31 416 541160
Liggend (ziekenvervoer)

Als de patiënt liggend moet worden vervoerd, is de patiënt stabiel, en heeft de patiënt geen of niet persé medische (verpleegkundige) ondersteuning en begeleiding nodig. Dan is de reis per ligtaxi een goede keuze/oplossing. Familieleden of andere naasten kunnen meerijden. We kunnen ook liggende, halfzittende en rolstoelpatiënten vervoeren naar hun bestemming.

- We bieden deze dienst aan met een zeer representatieve Mercedes-Benz V-klasse met een elektrische brancard aan boord, 4-wielaandrijving en luchtvering maken dit voertuig uiterst comfortabel en veilig
- De elektrische brancard is op een ergonomische wijze uit het voertuig te halen om patiënt zo comfortabel mogelijk op te halen. Voor buitenlandvervoer, binnenlandvervoer, kamer tot kamer vervoer
- Officieel RDW gekeurd waardoor we de ligtaxi ook in binnenland kunnen gebruiken bij afhaal luchthavens etc.
- Twee chauffeurs aan boord i.v.m. veiligheid bediening brancard en rijtijden (aflos chauffeur op buitenland rit vervalt hierdoor bij dit transport)

Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u contact opnemen met

Kay Beerens, coördinator

+31 (0)475 - 476 663

info@lig-taxi.nl

  Foto’s: