Wilt u meer weten?

'onze verpleegkundig coördinator staat u graag te woord'


Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dit kan door het invullen van onderstaande formulier, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Bellen of mailen kan uiteraard ook. Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk wordt uw verzoek afgehandeld, ook voor onze locaties Amsterdam, Echt en Elburg.

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. In onze privacy verklaring, te vinden via link onderaan onze website, vindt u hier meer informatie over.

Voor het mailen van vertrouwelijke (medische) gegevens maken wij gebruik van Zorgmail. Wij kunnen met u eenvoudig een beveiligde 'verbinding' cq portaal opzetten om informatie met elkaar op een veilige manier uit te wisselen.

Compliment of klacht?Uw Naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw Telefoonnummer: 
Plaats: 
Bericht: 
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
0416 - 541160
Post- en bezoekadres
Medex International B.V.
/ VZA International
Zinkerweg 3
5145 NL Waalwijk
HKZ ISO 9001 logo Kiwa NEN 7510

VZA International maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie.