Corona test reizigers

Corona verklaring nodig voor naar het buitenland?


Wij verzorgen PCR testen of Sneltesten bij mensen die gaan reizen. Bij PCR testen verstrekken wij de volgende dag een Engelstalig Reis-Certificaat met daarop de (negatieve) uitslag. Deze verklaring voldoet aan de eisen die luchtvaartmaatschappijen en autoriteiten stellen. Onze zorgmedewerkers maken hierbij uiteraard gebruik van persoonlijke beschermingsmaatregelen.

Het afnemen gebeurt op 1 van onze vestigingen en in overleg ook op locatie. De uitslag en het certificaat zijn binnen 24-30 uur beschikbaar. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Bepaalde landen accepteren een Sneltest. Lees goed de voorwaarden die een land of regio stelt en eventueel de luchtvaartmaatschappij. Ook een Sneltest kunt u bij ons inplannen en u ontvangt dan direct het benodigde Engelstalige Reis-certificaat.
Klik op onze website: sneltest-nu.nl voor het maken van een afspraak.

Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
0416 - 541160
Post- en bezoekadres
Medex International B.V.
/ VZA International
Zinkerweg 3
5145 NL Waalwijk
HKZ ISO 9001 logo

VZA International maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie.