Vergoeding repatriëring

Vergoeding repatriëring door zorgverzekeraar en/of reisverzekeraar


Nederlandse Alarmcentrale
De coördinatie en organisatie van vervoer vanuit het buitenland is in handen van Nederlandse alarmcentrales. Zij kunnen u helpen en zaken voor u organiseren, waaronder het eventueel benodigde vervoer wat door ons uitgevoerd kan worden. Daarbij kunnen zij aangeven welke kosten onder de dekking van uw (reis)verzekering vallen. Neem altijd eerst contact op met de aan uw reisverzekering verbonden alarmcentrale!

Onze nota
Vaak is het zo dat uw alarmcentrale het vervoer per ambulance dient te coördineren om tot vergoeding van kosten in aanmerking te komen. Wij dienen onze nota dan rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar of reisverzekeraar in. In dat geval kost het vervoer u niets. U ontvangt van ons daarom geen nota. Wij hebben vaste afspraken met nagenoeg alle zorgverzekeraars waaronder CZ, Achmea, VGZ. 

Geen reisverzekering?
Mocht u het vervoer rechtstreeks door ons willen laten organiseren, bijvoorbeeld omdat u geen reisverzekering heeft, dan kunt u contact met ons opnemen en helpen we u graag verder. Kosten zijn dan wel voor uw eigen rekening. 


Op volgende websites is meer informatie te vinden over recht op vergoeding:
- zorgwijzer
- rijksoverheid.nl
Vragen?
Neem contact
met ons op.
Bel ons
0416 - 541160
Post- en bezoekadres
Medex International B.V.
/ VZA International
Zinkerweg 3
5145 NL Waalwijk
HKZ ISO 9001 logo Kiwa NEN 7510

VZA International maakt gebruik van functionele en analytische cookies (Google Analytics) om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Verder maken wij geen gebruik van uw persoonlijke informatie.